logo  




  1. HOME
  2. SZKOŁA
    • Misja i wizja szkoły
    • Historia szkoły
    • Patron szkoły
    • Sztandar szkoły
    • Dyrekcja
    • Kadra
    • Pedagog
    • Dokumenty
    • Podręczniki
    • e-Dziennik
    • Bezpieczna Szkoła
    • Biblioteka
    • Sukcesy
    • Multimedia
  3. RODZICE
    • Rada Rodziców
    • Kalendarz 2025/26
    • Dzwonki
    • Stołówka
    • Higienistka
    • Stomatolog
    • 1,5% Podatku
    • Zdjęcia - Legitymacja
  4. UCZNIOWIE
    • Samorząd Uczniowski
    • SU-Nasze działania
    • Wolontariat
    • Konkursy
    • Zadania
  5. PROJEKTY
    • STARS
    • SIMPAL
    • Ruch i zdrowie
    • #SU-w-ak
    • Future4me
    • Montessori
    • FERS
    • Akademia Puchatka
    • Warsztaty naukowe
    • Mega Misja
    • Ogród z klasą
    • ZiS
    • SKS
    • Laboratorium Przyszłości
    • Trzymaj Formę
    • ERASMUS+
    • Inne
  6. ŚWIETLICA
    • Z życia świetlicy
    • Dokumenty
    • Archiwum Świetlicy 2019/20
  7. DSD
    • DSD SP39
    • DSD G7
  8. REKRUTACJA
    • Oferta 2025/26
    • Terminarz
    • ELEMENTO
  9. SOM
  10. KONTAKT
    • Adres
    • Mapa
    • Sekretariat
    • GSuite
    • RODO
    • Dostępność
    • Mapa strony
    • webmajster

  

STOŁÓWKA SZKOLNA ZAPRASZA !!


INFORMACJE !!!!


Koszt jednego obiadu :w ABONAMENCIE MIESIĘCZNYM 18 zł. (zupa + drugie danie + surówka + kompot)

Koszt jednego obiadu: BEZ ABONAMENTU 20 zł. (zupa + drugie danie + surówka + kompot )

Wszelkiego rodzaju wycieczki, wyjścia, zielone szkoły są zaplanowane dużo wcześniej, (TAKI RODZAJ NIEOBECNOŚCI PROSZĘ ZGŁASZAĆ TYDZIEŃ WCZEŚNIEJ) Zgłoszony odwołany obiad przechodzi na następny miesiąc, bądź do odebrania z własnymi pojemnikami w godzinach 11.30-13.30 w dniu nieobecności. NIEODWOŁANE OBIADY PRZEPADAJĄ!!! Nie ma możliwości w tym roku szkolnym, wypisywać dziecko z obiadu, przed upływem 10 miesięcznego abonamentu (wyjątek stanowi przepisanie dziecka do innej szkoły, lub długotrwała choroba dziecka)

- Ajent kuchni: Małgorzata Kłapyta "Magda"
- adres e-mail: m.klapyta55@onet.pl
- telefon: 500 179 202

- konto bankowe do przelewów za obiady: 06 1050 1445 1000 0090 9736 3478


UWAGA!
Opłata za obiady w październiku wynosi 396 zł.
Opłatę należy uiścić do końca września 2025r.

Informacje i ogłoszenia.

Przypominamy, iż wpłaty za obiady należy dokonywać (na podany nr konta, bądź osobiście - forma dowolna)
z góry do końca miesiąca poprzedzającego miesiąc abonamentowy (np. za miesiąc luty 2025 do dnia 31.01.2025) !!!

/ W wyjątkowych sytuacjach, trudnościach w opłatach prosimy o kontakt tel./sms do ajenta tel.500 179 202/

W przypadku nieobecności dziecka, OBIADY PROSIMY ODWOŁYWAĆ dzień wcześniej, EWENTUALNIE DO GODZ 8.00 w dniu nieobecności dziecka SMS 500-179-202 ( (OBIADY ODWOŁYWANE MOGĄ BYĆ TYLKO I WYŁĄCZNIE W PRZYPADKU CHOROBY DZIECKA LUB WYJŚĆ I WYCIECZEK ZAPLANOWANYCH PRZEZ SZKOŁĘ)









20 - 24 października 2025r.

JADŁOSPIS



 
Poniedziałek
20.10.2025
Wtorek
21.10.2025
Środa
22.10.20251
Czwartek
23.10.2025
Piątek
24.10.2025
I Danie Zupa ryżowa na kurczaku (300 ml)
(wywar warzywny, seler, pietruszka, marchewka, por, lubczyk, natka pietruszki, pieprz czarny, sól, kurczak, ryż
Zupa barszcz czerwony z ziemniakami (300 ml)
(wywar warzywny, seler, pietruszka, marchewka, por, lubczyk, natka pietruszki, pieprz czarny, sól, ziemniaki, maka, śmietana 18%).
Zupa krupnik (300 ml)
(wywar warzywny, seler, pietruszka, marchewka, lubczyk, por, natka pietruszki, pieprz czarny, sól, kasza jęczmienna)
Zupa grochówka z groszkiem ptysiowym (300ml)
(wywar warzywny, seler, por, pietruszka, marchew, lubczyk, natka pietruszki, sól, groch łuskany, groszek ptysiowy, jaja, mąka pszenna.
Zupa pomidorowa z zacierką (300 ml)
(wywar warzywny, seler, por, pietruszka, marchew, lubczyk, natka pietruszki, sól, koncentrat pomidorowy, makaron , jaja, mąka pszenna, śmietana 18%.
II Danie Leczo z kiełbasą śląską, pomidorami, papryką i chlebem (300ml,150g)
(papryka, kiełbasa, pomidory, pieprz, sól maka, masło)
Pulpety wieprzowe (piec konwekcyjny) w sosie pomidorowym z ryżem , kalafior 150g, 150g, 150g
(mięso wieprzowe, olej rzepakowy, pieprz, sól, koncentrat pomidorowy, cebula, ryż, kalafior, jajko, mąka pszenna, )
Ryba miruna pieczona w panierce (piec konwekcyjny), ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty (150g, 150g, 150g)
(Filet z miruny, pieprz czarny, sól, , sól, ziemniaki, czerwona kapusta, jabłko, olej rzeoakowy, jajko, mąka pszenna, bułka tartar)
Schab duszony (piec konwekcyjny) w sosie własnym, ziemniaki,ogórek kiszony (150g)(150g)(150g)
(wieprzowina, olej, sól, pieprz czarny, cebula, liście laurowe, ziele angielskie, mąka pszenna, ziemniaki, ogórek kiszony)
Kluski na parze z polewą czekoladową (300g, 150g)
(kluski na parze, mąka pszenna, jaja), polewa czekoladowa)
Napoje Herbata z cytryną (250ml)
(herbata, cytryna plasterki, woda)
Kompot wieloowocowy (250 ml)
(truskawki, czereśnie, jabłko, agrest, wiśnie, czerwona porzeczka )
Kompot wieloowocowy (250 ml)
(truskawki, czereśnie, jabłko, agrest, wiśnie, czerwona porzeczka )
Kompot wieloowocowy (250 ml)
(truskawki, czereśnie, jabłko, agrest, wiśnie, czerwona porzeczka )
Woda z cytryną (250ml)
( cytryna plasterki, woda)
 
Wartości odżywcze: K: 587,1 kcal/ B: 22.4g/ T: 20g/ WP: 73,8g
Wartości odżywcze: K:599.5 B:24.0 T:19.6 WP:73.4
Wartości odżywcze: K: 589,2 kcal/ B: 21,7g/ T: 18,5g/ WP: 75,2g
Wartości odżywcze: K: 603,7 kcal/ B: 23,9g/ T: 16,8g/ WP: 82,9g
Wartości odżywcze: : K: 581 kcal/ B: 22,3g/ T: 19,7g/ WP: 74,5g