logo  




  1. HOME
  2. SZKOŁA
    • Misja i wizja szkoły
    • Historia szkoły
    • Patron szkoły
    • Sztandar szkoły
    • Dyrekcja
    • Kadra
    • Pedagog
    • Dokumenty
    • Podręczniki
    • e-Dziennik
    • Bezpieczna Szkoła
    • Biblioteka
    • Sukcesy
    • Multimedia
  3. RODZICE
    • Rada Rodziców
    • Kalendarz 2025/26
    • Dzwonki
    • Stołówka
    • Higienistka
    • Stomatolog
    • 1,5% Podatku
    • Zdjęcia - Legitymacja
  4. UCZNIOWIE
    • Samorząd Uczniowski
    • SU-Nasze działania
    • Wolontariat
    • Konkursy
    • Zadania
  5. PROJEKTY
    • STARS
    • SIMPAL
    • Ruch i zdrowie
    • #SU-w-ak
    • Future4me
    • Montessori
    • FERS
    • Akademia Puchatka
    • Warsztaty naukowe
    • Mega Misja
    • Ogród z klasą
    • ZiS
    • SKS
    • Laboratorium Przyszłości
    • Trzymaj Formę
    • ERASMUS+
    • Inne
  6. ŚWIETLICA
    • Z życia świetlicy
    • Dokumenty
    • Archiwum Świetlicy 2019/20
  7. DSD
    • DSD SP39
    • DSD G7
  8. REKRUTACJA
    • Oferta 2025/26
    • Terminarz
    • ELEMENTO
  9. SOM
  10. KONTAKT
    • Adres
    • Mapa
    • Sekretariat
    • GSuite
    • RODO
    • Dostępność
    • Mapa strony
    • webmajster

  

STOŁÓWKA SZKOLNA ZAPRASZA !!


INFORMACJE !!!!


Koszt jednego obiadu :w ABONAMENCIE MIESIĘCZNYM 18 zł. (zupa + drugie danie + surówka + kompot)

Koszt jednego obiadu: BEZ ABONAMENTU 20 zł. (zupa + drugie danie + surówka + kompot )

Wszelkiego rodzaju wycieczki, wyjścia, zielone szkoły są zaplanowane dużo wcześniej, (TAKI RODZAJ NIEOBECNOŚCI PROSZĘ ZGŁASZAĆ TYDZIEŃ WCZEŚNIEJ) Zgłoszony odwołany obiad przechodzi na następny miesiąc, bądź do odebrania z własnymi pojemnikami w godzinach 11.30-13.30 w dniu nieobecności. NIEODWOŁANE OBIADY PRZEPADAJĄ!!! Nie ma możliwości w tym roku szkolnym, wypisywać dziecko z obiadu, przed upływem 10 miesięcznego abonamentu (wyjątek stanowi przepisanie dziecka do innej szkoły, lub długotrwała choroba dziecka)

- Ajent kuchni: Małgorzata Kłapyta "Magda"
- adres e-mail: m.klapyta55@onet.pl
- telefon: 500 179 202

- konto bankowe do przelewów za obiady: 06 1050 1445 1000 0090 9736 3478


UWAGA!
Opłata za obiady w listopadzie wynosi 324 zł.
Opłatę należy uiścić do końca października 2025r.

Uwaga! Osoby, które opłaciły 31.10.2025r. proszone są o odpisanie tego dnia przy wpłacie za miesiąc listopad.



Informacje i ogłoszenia.

Przypominamy, iż wpłaty za obiady należy dokonywać (na podany nr konta, bądź osobiście - forma dowolna)
z góry do końca miesiąca poprzedzającego miesiąc abonamentowy (np. za miesiąc luty 2025 do dnia 31.01.2025) !!!

/ W wyjątkowych sytuacjach, trudnościach w opłatach prosimy o kontakt tel./sms do ajenta tel.500 179 202/

W przypadku nieobecności dziecka, OBIADY PROSIMY ODWOŁYWAĆ dzień wcześniej, EWENTUALNIE DO GODZ 8.00 w dniu nieobecności dziecka SMS 500-179-202 ( (OBIADY ODWOŁYWANE MOGĄ BYĆ TYLKO I WYŁĄCZNIE W PRZYPADKU CHOROBY DZIECKA LUB WYJŚĆ I WYCIECZEK ZAPLANOWANYCH PRZEZ SZKOŁĘ)









3 - 7 listopada 2025r.

JADŁOSPIS



 
Poniedziałek
03.11.2025
Wtorek
04.11.2025
Środa
05.11.20251
Czwartek
06.11.2025
Piątek
07.11.2025
I Danie Zupa pomidorowa z ryżem (300ml)
(wywar warzywny, seler, por, pietruszka, marchew, lubczyk, natka pietruszki, sól, przecier pomidorowy, ryż biały, śmietanka 18%.
Krem z dyni z grzankami (300ml)
(dynia, wywar warzywny, seler, pietruszka, marchewka, por, lubczyk, natka pietruszki, pieprz czarny, sól, cebula, mąka, śmietana 18%)
Zupa barszcz czerwony z ziemniakami i jajkiem (300 ml)
(wywar warzywny, seler, pietruszka, marchewka, lubczyk, por, natka pietruszki, pieprz czarny, sól,ziemniaki, buraki, mąka, jajko, śmietana 18%,)
Zupa krupnik (300 ml)
(wywar warzywny, seler, pietruszka, marchewka, por, lubczyk, natka pietruszki, pieprz czarny, sól, kasza jęczmienna)
Zupa z żółtego grochu z ptysiami (300ml,150g)
(dynia, wywar warzywny, seler, pietruszka, marchewka, por, lubczyk, natka pietruszki, pieprz czarny, sól, groch żółty łuskany, groszek ptysiowy, jajko, mąka./u>)
II Danie Nuggetsy z kurczaka z ziemniakami i fasolką szparagową (200g,200g,150g)
(mięso drobiowe, fasolka szpargowa, sól, pieprz czarny, bułka tarta, jajko, masło.)
Gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna, brokuł (150g, 150g, 150g)
(mięso wieprzowe, olej rzepakowy, pieprz, sól, cebula,mąka pszenna, kasza jęczmienna, brokuł)
Makaron penne z sosem pomidorowym (350g , 100ml )
(świeże pomidory, przecier pomidorowy, sól, pieprz czarny, bazylia, tymianek, makaron pszenny, mąka pszenna, jaja,) sól, olej, woda)
Paluszki rybne z dorsza pieczone w piecu konwekcyjnym, ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty (150g, 150g, 150g)
(filet z dorsza, pieprz czarny, sól, jajko, mąka pszenna, bułka tarta, sól, ziemniaki, czerwona kapusta, cebula, jabłko, olej rzepakowy)
Pierogi z serem na słodko (300g)
(Mąka pszenna, ser biały półtłusty, śmietana 18%, cukier)
Napoje Kompot wieloowocowy (250 ml)
(truskawki, czereśnie, jabłko, agrest, wiśnie, czerwona porzeczka )
Kompot wieloowocowy (250 ml)
(truskawki, czereśnie, jabłko, agrest, wiśnie, czerwona porzeczka )
Kompot wieloowocowy (250 ml)
(truskawki, czereśnie, jabłko, agrest, wiśnie, czerwona porzeczka )
Kompot wieloowocowy (250 ml)
(truskawki, czereśnie, jabłko, agrest, wiśnie, czerwona porzeczka )
Herbata z cytryną (250ml)
(herbata, cytryna plasterki, woda)
 
Wartości odżywcze: K: 568,9 kcal/ B: 23,3g/ T: 18,8g/ WP: 71,1g
Wartości odżywcze: K: 591,6kcal/ B: 23,5g/ T: 18,0g/ WP: 75,7g
Wartości odżywcze: K: 604,6 kcal/ B: 19,8g/ T: 17,4g/ WP: 83,4g
Wartości odżywcze: K: K: 589,2 kcal/ B: 21,7g/ T: 18,5g/ WP: 75,2g
Wartości odżywcze: : K: 569,9 kcal/ B: 24,0g/ T: 17,6g/ WP: 78,4g